Voorwoord

Het zijn interessante tijden voor zowel de agrarische sector als de makelaardij. Markten zijn constant in beweging gevoed door (externe) ontwikkelingen die voor de één gunstig uitpakken en voor de ander juist desastreus zijn. In onze nieuwsbrief gaan we iets dieper in op de groei van het woningaanbod in het buitengebied, de kansen die de AMvB grondgebonden groei biedt en de hoge pachtprijzen van dit moment. Tot slot kijken we nog heel kort naar een nieuwe trend: alternatieve investeerders.

De dagelijkse werkzaamheden en actualiteiten gaan natuurlijk gewoon door, maar in bepaalde situaties heeft dit (in)direct effect op bedrijfseconomische beslissingen. En in sommige gevallen kan het zelfs doorslaggevend zijn bij de aan- of verkoop van vastgoedobjecten of grond.

Zoals in het begin al vermeldt: het zijn interessante tijden. Profiteer optimaal van mogelijkheden die er momenteel zijn en gebruik de financiele expertise van onze adviseurs: Want een goede makelaar kost geen geld, een goede makelaar levert juist geld op en weet voor zijn klanten het maximale rendement te behalen.

Neem contact met ons op!

Terug naar het overzicht