Waarom is Schep Makelaardij de juiste partner bij een functiewijziging voor uw boerengebied?

De markt van agrarisch en landelijk vastgoed is sterk aan het veranderen. Een deel van de agrarisch ondernemers besluit om te stoppen met hun bedrijf en hun grond een andere bestemming te geven.

Vaak wordt vrijkomende agrarische bebouwing als een probleem van de boer gezien, maar eigenlijk is het een collectief probleem. Het gaat namelijk om een maatschappelijke verandering. Het is dan ook essentieel dat er goede sloopregelingen komen voor de leegstaande gebouwen. Daarnaast is het belangrijk om het fiscaal aantrekkelijk te maken om de leegstaande gebouwen te slopen of een nieuwe  bestemming te geven. Dat is gunstig voor de agrarische ondernemer. Schep Makelaardij ziet hierbij ook kansen voor u.

Succesvolle begeleiding
Als u besluit om uw agrarische zaken een nieuwe bestemming te geven of uw leegstaande gebouw(en) te laten slopen, krijgt u te maken met complexe wet- en regelgeving en veelal lange procedures. De makelaars van Schep hebben jarenlang ervaring met het succesvol begeleiden van agrarische bedrijven en begrijpen u. Wij zijn op de hoogte de regels, handelen proactief en denken met u mee. Met ruim veertig jaar ervaring, kennis van zaken en hart voor de agrarische sector.

Fiscaal aantrekkelijk
Uw Schep makelaar is dagelijks bezig met herbestemmingen in de agrarische sector en het landelijk gebied. Wij ondersteunen u bij de complexe wet- en regelgeving, die per provincie en zelfs per gemeente kunnen verschillen. Wij weten voor welke fiscaal aantrekkelijke regelingen u in aanmerking komt zodat u zo goed mogelijke keuzes kunt maken.

Ons doel is dat u tevreden bent
Samen met u werken we er hard aan om het buitengebied ook voor komende generaties duurzaam te houden en mogelijke verloedering tegen te gaan. De vrijgekomen agrarische ruimte verdient een goede alternatieve bestemming. Ons doel is om voor u een zo goed mogelijk (financieel) resultaat te behalen en om ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op deze belangrijke gebeurtenis.

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

MEER INFORMATIE OVER FUNCTIEWIJZIGING?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Lopikerplein 2
2871 AN Schoonhoven
Tel: (0182) 38 30 38
Fax: (0182) 38 90 40
schoonhoven@schep.nl

Bekijk hier onze flyer over functiewijziging