Agrarische objecten in stille verkoop

Schep Makelaardij heeft ook objecten in stille verkoop. Soms willen onze klanten de verkoop van hun agrarisch onroerend goed niet aan de grote klok hangen. Dan is stille verkoop de ideale oplossing. Dat betekent dat we het agrarisch bedrijfspand en/of losse gronden gaan verkopen zonder dat daar een Te Koopbord, Funda en/of andere websites aan te pas komen.

Het agrarisch onroerend goed wordt bijvoorbeeld alleen aangeboden aan een geselecteerd groepje zoekers of bij andere makelaars (en hun zoekers) onder de aandacht gebracht. Of soms wordt het wel op internet geplaatst maar dan zonder het adres. Dit traject is altijd maatwerk waarbij de wensen van de klant (zoals altijd) centraal staan.

Momenteel in de stille verkoop

Bekijk de video van Nedereindseweg te Utrecht

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Zoekt u uniek agrarisch onroerend goed?

Bent u op zoek naar een bijzonder agrarisch object? En wilt u weten welk agrarisch onroerend goed wij in stille verkoop hebben? Dan kunt u zich aanmelden voor onze Nieuw in Verkoop informatie. U ontvangt dan als eerste het nieuwste aanbod dat bij ons te koop komt. Ook ontvangt u dan agrarische objecten die in stille verkoop zijn. Zo bent u automatisch goed op de hoogte!

Ja, ik ontvang graag de Nieuw in Verkoop informatie

Heeft u interesse in stille verkoop van uw object(en)?

Wilt u graag weten welke mogelijkheden wij bieden voor een stille verkoop van uw agrarische object? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Er zijn diverse opties voor deze vorm van verkopen.