Over de agrarische makelaars van Schep

Als agrarisch ondernemer bent u bij Schep Makelaardij van harte welkom. Al ruim veertig jaar helpen wij agrarische ondernemers waar het om hun vastgoed gaat. Bijvoorbeeld bij de aankoop of verkoop van een melkveebedrijf, losse grond, land, vragen over productierechten of benodigde taxaties. Als agrarisch makelaar zijn wij actief vanuit Zuid-Holland tot aan Friesland. Ook van de actuele regelgeving zijn wij goed op de hoogte. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen als veehouder, akkerbouwer of melkveehouder? Of heeft u vragen omtrent mediation, onteigening en pachtzaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schep Makelaardij: meer dan agrarisch ondernemer

Naast een duidelijk specialisatie in agrarisch vastgoed heeft Schep meer specialisaties in huis. Want ook voor woningen van stad tot land, van nieuwbouw tot bedrijfspand, van buitenhuis tot boerderij en voor ondernemers met vragen over bedrijfs onroerend goed staan we klaar. 

Schep...

Werkt aan uw succes in wonen, exclusief landelijk onroerend goed, BOG en agrarisch onroerend goed. Schep NVM Makelaardij is een organisatie met brede dekking. Tevreden klanten staan bij ons met stip op nummer één. Wij houden van een enthousiaste en pro-actieve aanpak.

Groene vingers

Schep is een makelaardij met 'groene vingers'. Sinds 1970 opereren wij met bewezen succes op de specialistische markt van het exclusief landelijk én agrarisch onroerend goed.

Blik op de toekomst

Wij willen ons blijven onderscheiden in de vastgoedmarkt. Onze ervaring in combinatie met vooruitstrevende werkwijzen, zoals sociaal netwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen, helpen ons hierbij. Integriteit en een discrete werkwijze vinden wij belangrijk.

Samen succes in wonen

Sinds 2012 hebben Schep Makelaardij, Van Herk Makelaardij en Schonberger Makelaardij een overeenkomst tot bedrijfsbrede samenwerking getekend. Dit houdt in dat er een gezamenlijke afstemming is op het gebied van organisatie en het delen van kennis. Daardoor hebben wij intern de zaken goed op orde en hebben onze makelaars tijd om te doen waar ze goed in zijn: ondernemers en particulieren adviseren rondom de aan- en verkoop van hun vastgoed.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Schep Makelaardij is aangesloten bij Buitenstate, NVM en Funda.

  Vrijstaand wonen in buitengebied

  Nederlandse Vereniging van Makelaars

 Grootste platform (woning)aanbod

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AGRARISCH NIEUWS

Het laatste nieuws, bijvoorbeeld over productierechten en andere relevante zaken voor u als agrarische ondernemer, kunt u per e-mail ontvangen. Schrijf u nu in en ontvang ook als eerste het nieuwste aanbod te koop staande agrarische objecten.