Buitenstate

Buitenstate is een samenwerkingsverband van geselecteerde en gerenommeerde NVM-makelaardijen. Buitenstates zijn vrijgelegen woningen in het buitengebied, met een beleving van rust en ruimte. Dit kunnen bijvoorbeeld een woonboerderij, landhuis, villa, landgoed of een voormalige melkveehouderij, akkerbouwbedrijf of veehouderij zijn.

Daarnaast leveren Buitenstate Makelaars gespecialiseerde dienstverlening. Denk aan deskundig advies bij de aan- of verkoop van losse grond of een kavel.

Een Buitenstate is niet alledaags en heeft vaak te maken met de bijzondere wet- en regelgeving op het platteland en vraagt daarom ook een specifieke expertise.

Buitenstate is een label dat alleen wordt verstrekt aan die makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid bij het aan- en verkopen van woningen in het buitengebied. Door de krachten van deze makelaardijen te bundelen, treft u op de Buitenstate-portal het grootste aanbod Buitenstates aan.

Voor wie houdt van buiten of landelijk wonen, dichtbij natuur en in het buitengebied: start uw aan- of verkoop bij Buitenstate-makelaar Schep Makelaardij: de specialist in buiten wonen.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op