Agrarische makelaar in Flevoland 

Zoekt u een agrarische makelaar in Flevoland, die ook in de rest van het land goed bekend is met agrarische zaken? Wij werken vanuit twee locaties door heel Nederland; via Boijl (Friesland) en Schoonhoven. We zijn staan zelf graag met met beide benen in de klei en we zijn nog actief in de  melkveehouderij. Daardoor kunnen ons dus goed inleven in uw wensen en weten we wat er speelt binnen de agrarische wereld. We kennen de specifieke markt goed en kunnen er daardoor als agrarisch makelaar van Flevoland en Overijssel tot aan Zuid-Holland en Friesland voor zorgen dat we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Agrarische makelaar in Overijssel

We werken als agrarisch makelaar onder andere in Overijssel, net als de andere landelijke gebieden in Nederland waar u een melkveebedrijf of akkerbouwbedrijf kunt kopen of verkopen. Wilt u uw huidige agrarische onderneming verkopen en doorgroeien, of aan de andere kant juist een mooie woonboerderij kopen? Wij zijn u er graag mee van dienst. We kunnen onder andere een taxatie van uw agrarische bedrijf uitvoeren, zowel bij de aankoop als verkoop hiervan. Wilt u uw bedrijf voor de juiste prijs verkopen, of stevig onderhandelen over de aankoop van een nieuw melkveebedrijf? Wij gaan er zowel in Overijssel als Flevoland als in de rest van Nederland voor u mee aan de slag.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we komen graag bij u langs.

Ruimte voor ruimte en onteigening

Daarnaast hebben we als agrarisch makelaar in Flevoland een uitgebreide ervaring met bijvoorbeeld de regeling ‘ruimte voor ruimte’ en mediation op het gebied van onteigening en problemen met de productierechten. Komt u er samen met de andere partij niet uit en zoekt u een deskundige die u beiden nader tot elkaar kunt brengen? We beschikken over een uitgebreide ervaring en kennen de motieven van zowel u als de andere partij. Op die manier zorgen we voor een deskundige begeleiding, of kunnen we u adviseren over de mogelijkheden binnen de ‘ruimte voor ruimte’-regeling. 

Agrarische makelaar in Flevoland met ervaring

Zoekt u naar een agrarische makelaar in Flevoland met ervaring, of een makelaar die ook in de rest van Nederland actief is? We beschikken over een uitgebreide expertise en werken al tientallen jaren voor tevreden klanten. We kennen de agrarische markt uitstekend, kunnen zorgen voor een deskundige taxatie en helpen u graag tijdens het totale proces voor de aan- of verkoop van een agrarische onderneming of een mooie woonboerderij. Zoekt u naar begeleiding door een ervaren agrarisch makelaar in Flevoland en omstreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u er graag mee van dienst.

Wilt u op de hoogte blijven van ons wisselende aanbod? Schrijf u dan in als zoeker, u ontvangt dan als eerst het nieuwste aanbod.